Jdi na obsah Jdi na menu

Becky Hill dává taneční hudbě duši v novém songu Outside Of Love

5. 4. 2024

becky-hill.jpgBecky Hill (foto - zdroj: livenation.cz)

Největší odbornicí na smutné taneční lovesongy je sice Robyn, nemá na ně ale samozřejmě patent. S písní z tohoto ranku nyní přichází i Becky Hill, jedna z hvězd letošního ročníku ostravského festivalu Beats For Love. A skladba „Outside Of Love” se jí opravdu povedla.

„S hrdostí vám představuji svůj nový singl ‚Outside Of Love’. Je to hymnická taneční balada se svěží undergroundovou produkcí a jeden z výrazných momentů chystaného alba. Doufám, že se lidé s touto frustrovanou písničkou o lásce ztotožní a budou mít chuť protančit si cestu skrze sdílený smutek,” řekla sama zpěvačka.

Ta na poměrně běžný mustr s pasážemi bez bicích či s gradujícím finále naroubovala melancholickou melodii a svůj skvostný hlas, který jako koření na několika místech podporují výrazné back vokály. Povedl se i videoklip, který interpretku zachycuje osamocenou v překrásných přírodních scenériích.

Po několika minulých singlech Becky Hill opět dokazuje, že když si někdo sám skládá songy a navíc má zlato v hrdle, dokáže i elektronické taneční beaty povýšit na skvělou hudbu, která může fungovat i mimo kluby. Snad se podobně zdaří také celá její připravovaná deska „Believe Me Now?”, která vyjde koncem května.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář