Jdi na obsah Jdi na menu

Beth Hart představila titulní píseň nového alba

23. 7. 2019

beth-hart_2018.jpgBeth Hart (foto: Angelika Špicarová)

Beth Hart si za svou hudební kariéru prožila ledacos, ale díky urputnosti, píli a talentu, se jí podařilo vydrápat až na žánrovou špičku. V současnosti je na bluesové či blues rockové scéně jen málo umělkyň natolik výrazných, že by spolehlivě vyprodávaly haly po celém světě. Americká zpěvačka mezi ně však rozhodně patří.

Na 27. září letošního roku naplánovala Beth Hart vydání nové desky „War In My Mind” a k titulnímu songu hned přidala křehké lyric video plné kontrastů a obrazů rozpolcené mysli, která se sváří sama se sebou.

Beth Hart je na novém albu „dokonale upřímná, neskrývaně přiznává svoje vzestupy a pády a ze svých vnitřních démonů vykřesává zlato”, píše se v tiskovém prohlášení k nahrávce, jež vyjde na holandském labelu Mascot. Je to kolekce skladeb, jejichž nosným motivem je smíření se s vlastními nedostatky a stinnými stránkami.

Dá se téměř s jistotou předpokládat, že nová studiová deska se stane páteří i pražského koncertu Beth Hart, který se uskuteční 6. prosince ve Foru Karlín.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jiří V. Matýsek