Jdi na obsah Jdi na menu

Billie Eilish skvěle zazpívala svou bondovku u Jimmyho Fallona

12. 10. 2020

billie-eilish.jpgBillie Eilish (foto - zdroj: billieeilish.com)

Sen Billie Eilish nahrát titulní skladbu k filmu s Jamesem Bondem se jí sice splnil už v jejích osmnácti letech, ale jinak jí okolnosti zrovna nepřejí. Ačkoli song „No Time To Die” vyslala do éteru už v únoru, protože snímek měl mít premiéru v dubnu, klipu jsme se kvůli pandemii dočkali až před pár dny.

Odložená premiéra filmu „Není čas zemřít” totiž měla nově jít do kin v půlce listopadu. A jak příznivci bondovek určitě vědí, premiéra byla posléze opět odložena, tentokrát až na duben 2021.

Propagační kolečko však už jen tak přerušit nejde, a tak se zpěvačka se svým bratrem Finneasem zastavila v show Jimmyho Fallona, aby společně skladbu předvedli naživo. I když zastavili je samozřejmě nesprávné slovo, nynější doba nutí umělce improvizovat a živá televizní vystoupení koncipovat spíše jako speciální klipy na jeden záběr. Billie a Finneasovi na to v tomto případě stačily jen vstupní prostor do divadla, klavír a černobílá kamera. Výsledkem je emocemi nabitá píseň, a to i bez nájezdu smyčců, které znějí v originále.

Billie Eilish tak znovu dokazuje, že kromě toho, že hudbou promlouvá ke své generaci jako málokterá její kolegyně, je schopna překlenout i mnohagenerační rozdíly a zasáhnout také podstatně starší posluchače.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek