Jdi na obsah Jdi na menu

Blind Guardian nás v novém singlu lákají do nebezpečných stínů

5. 8. 2022

blind-guardian.jpgBlind Guardian (foto:

Němečtí metaloví giganti Blind Guardian na nás v horkých letních dnech vrhají děsivé stíny, ze kterých se šíří intenzivní agrese. „Violent Shadows” je již čtvrtá zveřejněná skladba z nového alba „The God Machine”. Připravte se na dávku pulzující energie, thrashových riffů i intenzivních bicích.

„Violent Shadows” se prezentuje jako jeden z nejpřímějších hitů nahrávky. Vydání singlu je podpořeno videoklipem, který působivým způsobem zachycuje charisma kapely při živém vystoupení.

„Od našeho online koncertu na Wacken World Wide vyvinula skladba ‚Violent Shadows’ velmi silné očekávání od naší desky ‚The God Machine’. Byli jsme si velice dobře vědomi následků, když píseň zahrajeme. Výsledek je dle mého názoru jasný, můžeme jít stále kupředu. Při poslechu songu si fanoušci udělají představu o preciznosti a intenzitě alba. A ještě jedna věc. Všichni, kdo si myslí, že čekat na zbývajících pět skladeb nestojí za to, se šeredně mýlí. Každá píseň je jako ohňostroj. Pamatujte na má slova a neváhejte si předobjednat novou nahrávku,” burcuje příznivce zpěvák Hansi Kürsch.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář