Jdi na obsah Jdi na menu

Blind Guardian představili singl s monumentálním refrénem

23. 3. 2022

blind-guardian-2015.jpgBlind Guardian (foto - zdroj: powerlinemag.com)

Koncem loňského roku Blind Guardian zveřejnili skladbu „Deliver Us From Evil”, první vlaštovku z alba, kterého se dočkáme letos v září. Aktuálně ji následuje další song „Secrets Of The American Gods”, opět doprovázený klipem pořízeným přímo v nahrávacím studiu Twilight Hall.

Dle kapely čerstvá píseň představuje tu výpravnější část desky, přičemž ze slov zpěváka Hansiho Kürsche vyplývá, že jde jen o singlovou verzi, čili na albu se dočkáme položky s o něco delší stopáží: „Singlová podoba je zaměřená na to zásadní a dává nahlédnout, čemu jsme se v téhle rušné době věnovali. Točí se kolem monumentálního refrénu, který je podle mě naprostou lahůdkou pro uši. Slibuju vám, že ho z hlavy jen tak nedostanete.”

Další ukázky z nové desky prý budou následovat, tak věřme, že na ně nebudeme muset čekat příliš dlouho. „Jsem velmi zvědavý, co na ni lidi řeknou. Je hodně silná a myslím, že dost fanoušků překvapí svou přímočarostí. Tedy samozřejmě přímočarostí na poměry Blind Guardian. Je pestrá a chytlavá, ale zároveň značně syrová,” vyhlíží vydání nahrávky Hansi Kürsch.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz