Jdi na obsah Jdi na menu

Bloc Party vyslali do světa chytlavou skladbu Keep It Rolling

8. 6. 2023

bloc-party.jpgBloc Party (foto - zdroj: diymag.com)

Koncem dubna vyšel singl od Bloc Party s názvem „High Life”. Před pár dny kapela, jež tak ráda experimentuje se zvukem, představila další skladbu. Jmenuje se „Keep It Rolling” a jedná se o spolupráci s umělcem vystupujícím jako KennyHoopla.

„Už nějakou dobu jsem Kennyho fanouškem, takže když přijel do Londýna, hned jsem se chopil možnosti jít spolu do studia,” říká frontman Kele Okereke. „Během jednoho odpoledne jsme napsali několik písní a ‚Keep It Rolling’ byla jednou z nich.”

„Vždycky jsem byl velkým příznivcem Bloc Party, takže tohle pro mě byla spolupráce jako stvořená. Skoro žádné featuringy nedělám, takže když už s nějakým souhlasím, je to vždycky pro rodinu. Jsem šťastný, že můžu Keleho nazývat svým přítelem, a bylo úžasné, že jsme mohli vytvořit společný song,” dodává KennyHoopla.

Nutno podotknout, že v porovnání se zmíněnou skladbou „High Life” je „Keep It Rolling” obrat k lepšímu. Píseň zní tak trochu jako za starých dobrých Bloc Party, ale s příměsí subžánru screamo, kterou obstaral host.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář