Jdi na obsah Jdi na menu

Blondshell skládá poctu svým fanouškům klipem k songu Street Rat

14. 9. 2023

blondshell.jpgBlondshell (foto: Muriel Knudsen)

Losangeleská umělkyně Blondshell představila koncem dubna stejnojmenné debutové album. Vedlo si velice dobře a zároveň ukázalo, že se tato mladá hudebnice (vlastním jménem Sabrina Teitelbaum) ve světě neztratí.

Blondshell plánuje vydání digitální deluxe edice prvotiny. Spatří světlo světa 6. října a jako singlovou ochutnávku autorka vybrala píseň s názvem „Street Rat”, která si pohrává s tématem sebereflexe.

„Napsala jsem ‚Street Rat’ v den, kdy jsme dokončili nahrávání desky, takže mi připadá jako součást téže éry. Kdybych ji napsala o den dřív, i ona by byla na albu. Je to skladba o chvílích, kdy se snažíte vzdát špatného návyku, ale nejste schopni to udělat, přestože víte, že byste měli,” popsala Blondshell.

Zdá se, že zpěvačka vnímá hudbu jako terapii, díky níž pomáhá nejen sobě, ale i posluchačům. K novince vznikl i videoklip, který režírovala Muriel Knudsen. Snímek působí nostalgicky a obsahuje koláž různých momentů z posledního turné Blondshell. Výsledek tak funguje jako pocta příznivcům.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář