Jdi na obsah Jdi na menu

Bon Jovi šíří sváteční náladu v songu Christmas Isn't Christmas

12. 12. 2023

019---bon-jovi.jpgBon Jovi (foto: Angelika Špicarová)

Bon Jovi před pár dny zveřejnili videoklip k vánoční písni „Christmas Isn't Christmas”. Rockové ikony 80. let nahrály nový singl v kostele v Nashvillu v Tennessee a je to jejich první původní materiál od patnáctého studiového alba „2020”, jež vyšlo před téměř čtyřmi lety.

Klip se odehrává v baru Santa's Pub, kde Jon Bon Jovi a jeho kolegové z kapely zpívají pro přítomné. Zatímco někteří návštěvníci se zřejmě baví a přidávají se k muzikantům, jsou tu i jiní, kteří svátkům evidentně příliš neholdují.

„‚Christmas Isn't Christmas’ je píseň, kterou jsem napsal o rodině,” svěřil se zpěvák již dříve. „O pocitu, že Vánoce opravdu nejsou Vánoce bez VÁS, což může v lidech vyvolat spoustu vzpomínek.”

Aby toho nebylo málo, v říjnu byl Jon Bon Jovi neziskovou organizací MusiCares jmenován Osobností roku 2024. Stane se 33. držitelem tohoto ocenění a osobně si ho převezme během ceremoniálu v pátek 2. února v Los Angeles Convention Center. Tato akce se uskuteční jen dva dny před 66. ročníkem předávání cen Grammy v Crypto.com Areně.

Frontman Bon Jovi je dlouhodobě oceňován nejen za své úspěchy v hudební kariéře, ale i za svou rozsáhlou filantropickou činnost. V roce 2006 založil nadaci Jon Bon Jovi Soul Foundation, jejímž cílem je přerušit koloběh hladu, chudoby a bezdomovectví.

„Christmas Isn't Christmas” není první vánoční nahrávkou těchto Američanů. Již v prosinci 2020 se zpěvák podělil o coververzi klasické skladby od skupiny The Pogues „Fairytale Of New York”. V minulosti s kapelou také představil song „I Wish Everyday Could Be Like Christmas” nebo předělávku písně „Please Come Home For Christmas”, kterou původně natočil Charles Brown. Všechny si můžete připomenout níže.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář