Jdi na obsah Jdi na menu

Bring Me The Horizon sdílí v novém klipu traumata svých fanoušků

10. 7. 2022

bring_me_the_horizon_2016.jpgBring Me The Horizon (foto: Ashley Osborn Photography)

Britští rockeři Bring Me The Horizon podporují fanoušky s mentálními problémy a traumaty. Před pár dny představili nový singl „Strangers” společně s emočně silným videoklipem, pojednávajícím o depresích členů kapely i jejích příznivců.

Frontman Bring Me The Horizon Oliver Sykes vysvětluje: „Skladba vznikla v období dlouhého kreativního tripu do L.A. Jakmile zazněla slova ‚we’re just a room full of strangers’ (v překladu ‚jsme jen místnost plná cizinců’), nabyl song hlubšího významu. Jaké by bylo zahrát ho naživo přesně tak, jak zní v textu? Cizinci by se propojili v záchvatu šílenství, stejně jako na odvykačce.”

„Všichni se nyní dostáváme z lockdownu a pandemie, každý se z něčeho vzpamatovává a já si uvědomuji, že s různými traumaty denně bojuje hrozně moc lidí. Chtěli jsme jen zdůraznit, že v tom nejsou sami… že my jsme komunita, která si navzájem pomáhá,” dodává Oliver Sykes.

Bring Me The Horizon chtěli sdílet velmi osobní cesty lidí s mentálními problémy, aby inspirovali a povzbudili ostatní. Oslovili příznivce, zda by anonymně nepřispěli svými příběhy. Odezva byla ohromující a příspěvky fanoušků nakonec vytvořili osu oficiálního videa a několika krátkých klipů, jež byly odhaleny na sociálních sítích skupiny.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz