Jdi na obsah Jdi na menu

Britská kapela Morcheeba avizuje nové album písní Killed Our Love

25. 4. 2021

morcheeba.jpgMorcheeba (foto - zdroj: facebook.com)

Vydání jubilejní desáté studiové desky skupiny Morcheeba Blackest Blue” se nezadržitelně blíží, Skye Edwards a Ross Godfrey tak stupňují očekávání už čtvrtou ochutnávkou s názvem „Killed Our Love”. Její doprovodné video je jakýmsi dovětkem k předchozímu klipu natočenému ke skladbě „The Moon”.

Snímek i tentokrát režíroval Martin J. Pickering a vystačil si s několika málo věcmi. Jednou z nich je koncertní sestava kapely, jež v opuštěném lese hraje svůj komorní set pro přihlížející zvěř. Zvolené prostranství v divočině působí díky chytrému nasnímání až démonicky, napomáhají tomu i vybrané masky, nasvícení, kouřové efekty a vlčí smečka, kterou si můžete pamatovat právě z minulého videoklipu. Snímek si opět pohrává s atmosférou soumraku.

Připomeňme, že album Blackest Blue” doputuje do obchodů 14. května a bude obsahovat deset písní. Kolekce fyzicky vyjde jak na CD, tak na vinylu. V oficiálním e-shopu skupiny můžete vybírat hned z několika různých balíčků včetně variant s triky, mikinami nebo přístupem do chystané fan zóny.

Text - zdroj: musicserver.cz/Dan Hájek