Jdi na obsah Jdi na menu

Britská kapela Wolf Alice odhaluje další song z nové desky

16. 5. 2021

wolf-alice_2018.jpgWolf Alice (foto - zdroj: fource.cz)

Vydání třetí studiové desky britské čtveřice Wolf Alice se blíží. Album „Blue Weekend” mělo původně vyjít 11. června, během dubna ale kapela datum posunula ještě o týden dříve. Prozatím z desky známe křehkou baladu „The Last Man On Earth” a singl „Smile”. Do třetice je tu zasněná skladba „No Hard Feelings”.

Zpěvačka Ellie Rowsell se o novém počinu rozpovídala v rozhovoru pro Apple Music a přiznala, že původně se jednalo jen o vtipné intro k úplně jiné a mnohem tvrdší skladbě. „Když jsme to slyšeli, říkali jsme si, že se nám to divný intro líbí mnohem víc než celý zbytek songu. Možná jsem z toho nejdřív udělala to krátké intro jen ze strachu z případné skutečné písně. Bylo to děsivé, protože v tom textu není vůbec žádná dvojznačnost.”

Videoklip k čerstvému singlu režíroval Jordan Hemingway, pro něhož je to třetí letošní spolupráce s britskou partou. Hlavní roli si zahrála samotná Ellie. Příběh sleduje pár, jenž se sejde na autobusové zastávce a dá si v naprostém klidu poslední sbohem. Následně přijíždí autobus, který tento vztah pomyslně ukončuje. Mimochodem ona zastávka zahalená dýmem se stala součástí přebalu chystaného alba. Na něm se ovšem podíleli všichni čtyři členové kapely.

Text - zdroj: musicserver.cz/Ondřej Kocáb