Jdi na obsah Jdi na menu

Britsko-jamajská zpěvačka Celeste pouští do světa debutové album

2. 2. 2021

celeste.jpgCeleste (foto - zdroj: Profimedia.cz)

celeste_nym.jpgCeleste, vítězka prestižní ankety BBC Sound Of 2020, kterou mnohá média označují jako „reinkarnaci Amy Winehouse”, vydává dlouho očekávané debutové album „Not Your Muse”. Vedle úspěšných singlů „Strange”, „A Little Love” a „Stop This Flame” deska obsahuje také devět zbrusu nových písní.

Album si mohou fanoušci objednat na CD, vinylu nebo deluxe CD, jež obsahuje další skladby včetně oblíbených „Lately”, „Both Sides Of The Moon”, „Father’s Son” a „Hear My Voice”. Nahrávka je zároveň k poslechu na všech streamovacích platformách. I přestože se jedná o debutovou desku, Celeste již předloni získala jak Brit Award, tak BBC Music Award pro objev roku.

„Not Your Muse je síla, kterou jsem našla, když jsem se cítila bezmocná. Při natáčení jsem si dovolila jít na místo, kde si připadám posílená, vytřeštěná a naplněná. Jsem velmi hrdá na to, čeho jsem na svém debutovém albu dosáhla a že jsem po roce na takovéto pozici. Necítím nic než vděčnost a vzrušení. Doufám, že se vám deska bude líbit...” zaznělo od Celeste.

Tracklist alba je následující: „Ideal Woman”, „Strange (Edit)”, „Tonight Tonight”, „Stop This Flame”, „Tell Me Something I Don't Know”, „Not Your Muse”, „Beloved”, „Love Is Back”, „A Kiss”, „The Promise”, „A Little Love”, „Some Goodbyes Come With Hellos”.