Jdi na obsah Jdi na menu

Britský písničkář Tom Rosenthal rozdává v nové písni naději

4. 5. 2020

tom-rosenthal.jpgTom Rosenthal (foto - zdroj: facebook.com)

Tom Rosenthal vydal před pár dny svůj letošní třetí singl. Jmenuje se „Hope”, na videoklipu k němu se podíleli jeho fanoušci a veškerý výdělek poputuje organizaci Mezinárodní červený kříž.

Tento umělec si v posledních letech získal poměrně silnou posluchačskou základnu a také přezdívku nejlepší neznámý britský písničkář. Je totiž mistrem v oboru úderných skladeb s hitovým potenciálem a se smyslem pro humor. To potvrzují i jeho letošní songy - na konci března vydaný (a navzdory názvu veskrze pozitivní) „If We All Die Tomorrow” a aprílový „157”, ve kterém Tom Rosenthal jedenáct minut zpívá čísla od jedné do sto padesáti sedmi.

„Hope” představuje vážnější tvář hudebníkovy tvorby, i zde ale prezentuje optimistický pohled na svět a upozorňuje, že pořád máme naději. Očividně v tomto smýšlení není sám, protože na jeho výzvu mu své záběry poslaly více než dva tisíce fanoušků. Tolik se jich však do klipu nevešlo, autor proto plánuje vytvořit v nejbližších dnech podobné video i k akustické verzi písně.

Text - zdroj: musicserver.cz/Petr Šrajer