Jdi na obsah Jdi na menu

Bryan Adams natočil povedený videoklip k písni So Happy It Hurts

28. 10. 2021

bryan_adams-2016.jpgBryan Adams (foto - zdroj: Live Nation)

V hudebním průmyslu se pohybuje už čtyři dekády a stále ho to očividně hodně baví. Řeč je o Bryanu Adamsovi, který chystá novou desku, jež je přímo ovlivněna pandemií. Nahrávka s názvem „So Happy It Hurts” vyjde v březnu příštího roku. Kanadský zpěvák před nedávnem zveřejnil video ke stejnojmenné skladbě.

Bryan Adams - So Happy It Hurts
© BMG

V pořadí patnácté řadové album Bryana Adamse nabídne dvanáct písní, které vznikly během nucené koronavirové pauzy. „Pandemie a zkušenosti spojené s lockdownem mi opravdu ukázaly, jak člověku může být sebrána jakákoliv spontánnost. Ze dne na den najednou nebylo turné a člověk nemohl ani jen tak sednout do auta a jet, kam se mu zachce. Titulní skladba je přesně o tom. Jde o svobodu, nezávislost, pocit štěstí a rauše, které člověk má, když se před ním objeví volná silnice. V textech nových songů popisuji hned několik věcí dnešního života, v nichž dřímá recept na štěstí, přičemž nejdůležitější roli hrají lidská pouta,” říká sám interpret.

Dodejme, že fanoušci Bryana Adamse, kteří milují fyzické nosiče, budou moci vybírat z mnoha variant. Kromě klasického CD a černého vinylu bude k mání i speciální deluxe CD s lentikulárním (tedy pohyblivým) obalem, podobný obal bude mít i vinylová edice čiré barvy. Zároveň některé internetové obchody již nyní nabízejí k předobjednání i neonově-korálový vinyl či box kombinující vinyl, deluxe CD a osmačtyřicetistránkovou knihu plnou exkluzivních snímků od samotného zpěváka, který doplňuje i fotografie s jeho vlastnoručním podpisem.

U nás deska vyjde 11. března v distribuci labelu Warner Music, a většina formátů tak bude dostupná i v tuzemských obchodech.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc