Jdi na obsah Jdi na menu

Caroline Polachek zveřejnila surrealistické video k písni Smoke

13. 4. 2023

caroline-polachek.jpgCaroline Polachek (foto: Nedda Asfari)

Není to tak dlouho, co Caroline Polachek představila videoklipy k songům „Billions”, „Sunset” a „Welcome To My Island” z  alba „Desire, I Want To Turn Into You”, které vyšlo 14. února k příležitosti svátku zamilovaných. Nyní excentrická zpěvačka zavěsila na YouTube další klip, tentokrát k písni „Smoke”.

Režie se znovu ujal Matt Copson a Caroline Polachek v něm chvíli působí jako vzkříšená Kleopatra, která tančí v surrealistické krajině, jejíž dominantou je obrovská sopka. Tekoucí lávu zde tvoří neonové pásky, za ní je v dýmu vidět kapela ve složení Maya Laner, Matthew Horton a Russell Holzman.

Celý snímek pak působí velice uvolněně. Svůj podíl na tom má rozhodně i nenucený tanec samotné Caroline. Ta si ve videu na nic nehraje a je zcela svá.

Umělkyně se před pár dny zastavila také v pořadu „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon”, kde zazpívala skladbu „Welcome To My Island”. V živém přenosu vystřihla také bravurní, byť kraťoulinké kytarové sólo, kterým odrovnala snad všechny přítomné. Hardcore kytarové fanoušky by mohlo zajímat, že nástrojem, který držela v ruce, byl jedinečný prototyp Gibson Corvus z 80. let z trezoru společnosti.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář