Jdi na obsah Jdi na menu

Caroline Rose sdílí podmanivý singl s názvem Love / Lover / Friend

7. 11. 2022

caroline-rose.jpgCaroline Rose (foto: Monica Murray)

Americká písničkářka Caroline Rose se vrací s novým singlem. Písní „Love / Lover / Friend” navazuje na album „Superstar” z roku 2020 a o dva roky starší pop-rockovou kolekci „Loner”.

Čerstvá skladba je o hledání té správné cesty. „Když jsem byla mladší, vzpomínám si, že jsem měla tolik pocitů, že jsem se bála, že exploduju, pokud je nějak nevyjádřím. A tak jsem se rozhodla tyhle emoce vložit do nového songu,” říká autorka.

„Myslím, že jsem za posledních několik let opravdu dospěla. Naučila jsem se a stále se učím spoustu věcí o životě a lásce a všech jejích podobách. Když jsem začala psát tuto píseň, připadala mi jako ideální odrazový můstek pro vyprávění příběhu o lásce. Nejen o lásce k druhému člověku, ale i k sobě samému,” dodává.

Talent a rozmanitost, tak lze v jednoduchosti definovat hudební styl této písničkářky, která se nebojí experimentovat. A to se jí rozhodně vyplatilo, „Love / Lover / Friend” je díky tomu naprosto jedinečným kouskem. Na rozdíl od předchůdců jako „Bikini” nebo „Feel The Way I Want” není nabitý syntezátory, Caroline Rose místo toho vložila energii spíše do folkové estetiky, která zde funguje skvěle.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář