Jdi na obsah Jdi na menu

Celeste Buckingham představila novinku Unpredictable

17. 4. 2015

celestebuckingham2015.jpgCeleste Buckingham (foto - zdroj: celestebuckingham.com)

Celeste Buckingham zveřejnila novou píseň s názvem „Unpredictable”, která vznikla ve spolupráci s uznávaným producentem Earlem Cohenem, jenž v minulosti pomáhal Lady Gaga, Pink, Whitney Houston a dalším hvězdám.

Skladba „Unpredictable” měla premiéru na mezinárodně uznávaném hudebním webu PopCrush.com a jedná se o chytrý hit, jaký by Celeste mohla většina tuzemských hudebníků závidět.

„Psát tuto píseň bylo jako psát novou kapitolu do knihy. Cítila jsem, že se posouvám vpřed a pochopila, že život je vlastně pokaždé nepředvídatelný. Ale není důvod mít z neznámého strach,” řekla někdejší finalistka SuperStar.

Skladba může svou nakažlivou rytmikou a energickým popěvkem vyvolat vzpomínky na zpěvaččin dosud největší hit „Run Run Run”, z jejího zvuku je ale patrné, že je Celeste zase o kus dál. Kolegům ze zmíněného PopCrushu dokonce její projev připomíná Joss Stone. Budoucí hitovku zatím doplňuje jen lyric video, v němž kromě textu lze vidět i interpretující zpěvačku s kapelou za zády, na oficiální klip by prý mělo dojít už brzy.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek