Jdi na obsah Jdi na menu

Céline Dion láká na nové album hned třemi povedenými skladbami

20. 9. 2019

celine-dion.jpgCéline Dion (foto - zdroj: Sony Music Canada)

Céline Dion věnovala v posledních měsících veškerou pozornost přípravě nové anglicky zpívané desky. Album s názvem „Courage” vyjde 15. listopadu a přinese celkem dvacet nových písní.

Pilotní taneční singl „Flying On My Own” zpěvačka představila již v červnu, nijak zvlášť velkou pozornost ovšem nevzbudil. K oznámení nové řadové nahrávky a světového turné tak Céline Dion přihodila rovnou i tři čerstvé songy. Každý z nich ji přitom ukazuje v trochu jiné poloze.

Titulní „Courage” je velmi intimní a klidnou skladbou doprovázenou jen pomalým klavírem a smyčci. Píseň „Lying Down” pro Céline napsala Sia a její rukopis se v ní rozhodně nezapře. Dokonce se zdá, že vypomohla také s nazpíváním backvokálů. Na osudové hymně s ještě osudovějšími refrény se producentsky podílel překvapivě i David Guetta.

Třetí singl „Imperfections” zase sází na trochu modernější zvuk a ze všech tří kousků má asi největší hitový potenciál. Refrén je vskutku návykový a nutí při poslechu trochu se zavrtět v bocích.

Céline Dion velmi slibně navnadila na věci budoucí, čekání na příchod chladného podzimu tak bude zase o něco příjemnější.

Text - zdroj: musicserver.cz/Tomáš Navrátil