Jdi na obsah Jdi na menu

Česká zpěvačka Nykki zveřejnila videoklip k novince Me Over You

14. 12. 2021

nikki.jpgNykki (foto - zdroj: facebook.com)

Skladba „Me Over You”, která vznikla v čase lockdownu, je výsledkem série zaoceánských online setkání Nykki, Salt Ashes a britského produkčního dua The Radiators (Louis Souyave a Maddox Jones). Píseň má potenciál stát se soundtrackem pochmurných zimních dnů a zároveň je vzpomínkou na léto.

Náladu dokonale vykresluje videoklip režiséra Jana Stracha, který obsahuje záběry z třídenního road tripu mezi italským pobřežím a Římem.

„Tento song jsem napsala, když lockdown na nějaký čas zastavil mojí kariéru. Právě jsem se přestěhovala do Raleigh v Severní Karolíně, abych našla novou inspiraci. Když jsem se spojila s The Radiators a začali jsme si psát, vznikla nám úplně jiná písnička. Pak jsem jim zavolala zpátky a požádala je, aby se mnou spolupracovali i na tomto velmi osobním nápadu na text, který jsem měla. ‚Me Over You’ je o tom, že někdy jsem já to všechno, co potřebuji, a abych si začala vybírat sebe samu před všemi ostatními. Co se týče produkce, chtěla jsem jemný začátek, jenž se postupem doby dostane k něčemu povznášejícímu a silnějšímu,” říká Nykki.

Nykki a.k.a Nikola Mertlová je třiadvacetiletá česká zpěvačka, která je známá díky svému působení v dívčí skupině 5Angels (později Pink Angels). V současnosti se věnuje vlastní sólové tvorbě. Do této chvíle vydala singly „No Cry” (Billboard Seal of Approval) a „Lost My Mind”.