Jdi na obsah Jdi na menu

Corey Taylor zpívá v novince o posttraumatické stresové poruše

23. 7. 2023

corey-taylor.jpgCorey Taylor (foto - zdroj: facebook.com)

Dva měsíce po vydání prvního singlu „Beyond”, který se dostal na čtrnáctou příčku americké rockové hitparády, přichází Corey Taylor s další ukázkou ze svého druhého sólového alba „CMF2”. Tentokrát došlo na skladbu „Post Traumatic Blues”.

„Je to můj pokus o to popsat lidem, jaké to je vyrovnávat se s posttraumatickou stresovou poruchou,” říká k tématu zpěvák. „Někdy je pro lidi těžké pochopit proměny nálad a otupělost, jež se s ní pojí, že jsem se chtěl pokusit vytvořit textový most mezi těmi, kteří s touto nemocí žijí, a těmi, kteří se jim snaží pomoci.”

„CMF2” vyjde 15. září a Corey Taylor slibuje, že půjde o „nejlepší desku roku”. „Moje první album v jeho stínu zbledne. Je lepší ve všech ohledech a nabízí vše, co ode mě fanoušci čekají. Jsou na něm stopy ‚CMFT’, něco ze Slipknot, trošku od Stone Sour, ale i náznaky toho, co příznivci znají z mých akustických koncertů. Pro každého něco. Songy inspirované punkovou scénou let sedmdesátých, rockové věci čerpající z osmdesátek, vlivy devadesátkového grunge, ovšem i písně, které klidně mohly vzniknout na začátku tisíciletí. Chtěli jsme, aby nahrávka byla takovým hybridem, ale zároveň, aby nebyla chaotická. Lidi z ní budou hotoví!”

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář