Jdi na obsah Jdi na menu

Corey Taylor zveřejnil video k energií nabité vypalovačce Talk Sick

28. 8. 2023

corey-taylor.jpgCorey Taylor (foto - zdroj: facebook.com)

S blížícím se vydáním druhé sólové desky „CMF2” pro nás má Corey Taylor v pořadí už třetí singl s názvem „Talk Sick”, který je zároveň třetí skladbou na albu.

Muzikant k jejímu zrodu říká: „Ta hustá kytara na začátku je zahraná přes reprák o velikosti hrnku. Proto zní tak násilně, jako by vás do rytmu Sex Pistols bodaly včely. Je v tom kousek duševní očisty, kdy se jedinec snaží zbavit démonů, kteří na něm ulpěli z předchozích vztahů, ať už romantických nebo jiných. Člověk si uvědomí, že kolem něho existujou lidi, co ho nutí chovat se jako pitomec, což však v životě nutně nepotřebuje. Takže tenhle song je o tom, že se ten vřed snažíte vyčistit a té infekce se zbavit.”

„CMF2” vyjde 15. září a Corey Taylor slibuje, že půjde o „nejlepší desku roku”. „Moje první album v jeho stínu zbledne. Je lepší ve všech ohledech a nabízí vše, co ode mě fanoušci čekají. Jsou na něm stopy ‚CMFT’, něco ze Slipknot, trošku od Stone Sour, ale i náznaky toho, co příznivci znají z mých akustických koncertů. Pro každého něco. Songy inspirované punkovou scénou let sedmdesátých, rockové věci čerpající z osmdesátek, vlivy devadesátkového grunge, ovšem i písně, které klidně mohly vzniknout na začátku tisíciletí. Chtěli jsme, aby nahrávka byla takovým hybridem, ale zároveň, aby nebyla chaotická. Lidi z ní budou hotoví!”

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář