Jdi na obsah Jdi na menu

David Koller představil vskutku povedené video k písni Za hranou

9. 10. 2023

david-koller.jpgDavid Koller (foto: Angelika Špicarová)

Nelze přehlédnout, že David Koller je poslední dobou hudebně velmi aktivní. Vydal desku „LP XXIII” a nepřestává zveřejňovat stále nová videa. Jde ostatně o koncepční záležitost. Klip vznikne ke všem songům alba, přičemž každý z nich zpracovává jiný režisér.

Skladbu s názvem „Za hranou” s vůbec posledním textem Michala Ambrože složil kytarista Michal Pelant z Davidovy doprovodné kapely. „Potkávání, zanechávání sebe, sdílení, pokračování a uzavírání je hlavní téma videoklipu k písni. Být někdy, sám v sobě i k jiným, za hranou a získat tím, vyjít silnější a směřovat dál… Jen ta hrana se s věkem posouvá. Je ostřejší a nebezpečnější. Nicméně právě tam - a v návratech zpět od ní - se odehrává většina nejdůležitějších momentů v našich životech,” shodují se tvůrci.

Scénáře a režie se ujal Ivo Simon. Spolurežisérem je světově uznávaný český fotograf Antonín Kratochvíl. Ambrožovo alter ego představuje Petr Váša, současný frontman skupiny Jasná páka. V černobílém snímku, jehož děj se odehrává ve vlaku a na peróně, se můžeme setkat s Robertem Kodymem, s umělcem Davidem Černým, s fotbalistou Janem Kollerem a také se zpěvákovou ženou.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář