Jdi na obsah Jdi na menu

Demi Lovato láká na novou desku skladbou Dancing With The Devil

29. 3. 2021

demi-lovato.jpgDemi Lovato (foto - zdroj: facebook.com)

Americká zpěvačka Demi Lovato vypustila do světa již druhou ochutnávku z nového alba. „Dancing With The Devil” je titulní písní k jejímu dokumentu o předávkování v roce 2018 a následné rekonvalescenci.

Skladba vypráví o jejích tanečcích s ďáblem, čímž umělkyně samozřejmě myslí užívání alkoholu a drog. Popisuje, jak o svém stavu lhala svým blízkým, i to, jak je těžké se závislostí skončit. Z jejích slov čiší upřímnost a pokora.

Výsledkem je úžasné dílo, zvlášť z explozivního refrénu běhá mráz po zádech. Hlas Demi Lovato je nezaměnitelný a zní jistě jak v nižších polohách, tak v těch vysokých.

„Je to k nevíře, že je song už venku. Všechny vás miluji a děkuji za podporu a lásku,” rozplývala se interpretka na sociálních sítích.

Na novou desku s názvem „Dancing With The Devil... The Art Of Starting Over” se fanoušci mohou těšit 2. dubna. Prvním singlem byl nedávno zveřejněný duet se Samem Fischerem „What Other People Say”. Vedle něj si Demi Lovato na pomoc přizvala také Arianu Grande nebo Saweetie.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Drgová