Jdi na obsah Jdi na menu

Dominika Hašková vydala s kapelou DOMI singl Let Me Follow

12. 2. 2019

dominika-haskova.jpgDominika Hašková (foto - zdroj: topvip.cz)

Jméno Dominika Hašková bude asi většině národa znít dosti povědomě. Pokud vám dosud unikalo, že dcera slavného hokejového brankáře se věnuje hudbě, pak se vás o svém nadání pokusí přesvědčit nyní. Ve Velké Británii, kde studuje konzervatoř Leeds College of Music, založila skupinu DOMI. První jejich song se jmenuje „Let Me Follow” a rovnou se dočkal i videoklipu.

Natočil ho stále vyhledávanější režisér Ruy Okamura, který loni pořídil oceňované snímky pro Lenny či Adama Mišíka. „Skladbu jsem pojal tak, že sledujeme postavu, která chce uniknout předurčenému směru života a chce následovat své srdce. Je to příběh o dívce, jež se doma necítí dobře, pak ani s partou puberťáků, a tak pokračuje sama v hledání sebe samotné,” uvádí Ruy Okamura.

Zábavný není jen děj klipu, ale i píseň. Ta ukazuje Dominiku jako obstojnou skladatelku, napsala totiž muziku i text. Jde o příjemně roztančený electropopový singl, který má logicky blíže k tomu, co v současnosti vzniká v zahraničí než u nás. Dominika Hašková tvrdí, že jejími vzory jsou například Dua Lipa nebo Sigrid.

Skupinu DOMI čeká turné po Velké Británii a pak se snad představí i v České republice. „Přála bych si, aby lidé měli radost z mé hudby a něco jim dávala. Aby tancovali a těšili se z ní. Chtěla bych vystupovat v zahraničí, na letních festivalech v Čechách i v cizině. Aby se moje tvorba jednoduše šířila po celém světě. To je můj fucking dream,” říká zpěvačka.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek