Jdi na obsah Jdi na menu

DragonForce přispěli skladbou do populární VR videohry Beat Saber

8. 12. 2023

dragonforce.jpgDragonForce (foto: Travis Shinn)

Metaloví rychlíci DragonForce vydávají singl „Power of the Saber Blade”, exkluzivně pro populární videohru pro virtuální realitu Beat Saber. Je součástí sady „Original Soundtrack 6” a jedná se prý o nejrychlejší skladbu, která se zatím ve hře objevila.

„Pro DragonForce je skutečná čest mít možnost vytvořit exkluzivní song pro Beat Saber, videohru, ze které jsme sami velmi nadšení. Doufáme, že si ji fanoušci užijí, že je bude bavit, ale že zároveň pro ně bude také výzvou. A už teď netrpělivě vyhlížíme, jak se s ní budou potýkat na levelu Expert+,” říká kapelník Herman Li, sám velký videoherní nadšenec.

Píseň vychází bez tzv. Content ID, což znamená, že ji kdokoliv může šířit bez ohledu na autorská práva a hráči se tak mohou na sociálních sítích chlubit svými výkony a tím, jak si s „Power of the Saber Blade” ve hře Beat Saber poradili.

Je třeba také připomenout, že 15. března 2024 DragonForce představí nové řadové album „Warp Speed Warriors”, s nímž se ještě před vydáním 6. března, objeví v brněnském Sono Centru na společném turné s Amaranthe a Infected Rain.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář