Jdi na obsah Jdi na menu

Ed Sheeran natočil nový klip v Kyjevě, výdělky z něj věnuje Ukrajině

29. 4. 2022

019---ed-sheeran.jpgEd Sheeran (foto: Angelika Špicarová)

Fanoušci Eda Sheerana si už mohli začít myslet, že éra jeho aktuální desky „=” je uzavřena. Vždyť v posledních týdnech vydal společný singl „Bam Bam” s Camilou Cabello a hned dvojici skladeb, „Sigue” a „Forever My Love”, s J Balvinem. Oblíbený zpěvák však své poslední album ještě neposílá do archivu a naopak jej propaguje už pátou písní „2step”.

Aby ji trochu ozvláštnil, pozval do nové verze rappera Lil Babyho a pořídil videoklip v Kyjevě. Tam se samozřejmě vydal ještě před začátkem ruské invaze. Snímek nabízí nejen Sheeranův tanec se spoustou lidí, ale také spoustu vizuálních efektů, které ke konci klipu promění město téměř až do zrcadlové dimenze Doctora Strange.

„Byl jsem v této zemi poprvé a cítil jsem se tam tak vítaný. Ukrajina je hrdá a houževnatá země a já jsem vděčný, že jsem tam mohl své nové video natočit,” řekl jednatřicetiletý držitel několika cen Grammy pro server CNN. I proto ho situace spojená s ruskou okupací zasáhla. Při příležitosti vydání klipu se tedy rozhodl pro akt solidarity, a tak veškerý výtěžek z monetizace na YouTube věnuje na pomoc Ukrajině.

Text - zdroj: musicserver.cz/Honza Balušek