Jdi na obsah Jdi na menu

Ellie Goulding svádí v novém videu boj mezi klidem a chaosem

28. 8. 2020

ellie-goulding.jpgEllie Goulding (foto - zdroj: facebook.com)

Na nové desce „Brightest Blue” se sice Ellie Goulding vrátila ke své přirozenosti, zatím se však nezdá, že by se zrodil další „Halcyon”. Ačkoliv se zpěvačka vyškrábala na první příčku britské albové hitparády, v jiných zemích už to taková sláva není.

Aktuální singl „Love I'm Given” potvrzuje, že období, kdy kopírovala pomíjivé trendy dnešních teenagerů, má zřejmě třiatřicetiletá hudebnice úspěšně za sebou. Jde o poměrně dramaticky stavěnou skladbu, jež určitě potěší její původní příznivce. „Je o tom, že přijmete všechny chyby ve svém životě a vezmete si zpět všechnu lásku, kterou dáváte,” prohlásila zpěvačka.

Videoklip k písni představuje pomyslný boj mezi klidem a chaosem. Hlavní protagonistku v něm vidíme jednak v načančaných zlatých šatech, na druhou stranu se však potí při boxu v potemnělém ringu. Výsledek je celkem působivý.

Nahrávka „Brightest Blue” má ale jeden malý, byť dost podstatný zádrhel. Ellie Goulding se sice vrátila ke kořenům, jenže fanoušci už jí to po minulých urputných pokusech o nový zvuk moc nevěří.

Text - zdroj: musicserver.cz/Josef Martínek