Jdi na obsah Jdi na menu

Ellie Goulding to v novém videoklipu rozjíždí jako za starých časů

27. 10. 2022

ellie-goulding.jpgEllie Goulding (foto - zdroj: facebook.com)

Ellie Goulding přichází po kratší pauze s novým materiálem. Divoká skladba „Let It Die” se objeví na její příští řadové desce, která vyjde pod názvem „Higher Than Heaven” 3. února 2023.

Dvojnásobná držitelka nominace na cenu Grammy si k natáčení přizvala celou řadu producentů a umělců, včetně Grega Kurstina, Jessie Shatkin a Andrewa Wellse. „Ve studiu byla cítit temnota posledních dvou let, kterou si každý prošel jinak,” říká zpěvačka a dodává: „Myslím, že z toho důvodu nikdo nechtěl sedět a trápit se nad nějakými vztahy nebo dramaty. A tak vzniklo tohle album.”

Nejnovější singl od Ellie Goulding, mimochodem novopečené maminky, je podle jejích vlastních slov divoký. A s tím se dá souhlasit. I videoklip je prodchnutý sebevědomím, sexualitou a atmosférou, která si nebere servítky.

Sama interpretka vysvětlila, že píseň „Let It Die” byla inspirována bouřlivým vztahem, jímž si v minulosti prošla. „Potřebovala jsem ze sebe všechno dostat. Oběma nám to způsobovalo bolest. Celý vztah byl dost toxický. Proto jsem v tomhle songu hodně divoká, co se týče textu.” Ellie Goulding se podělila také o oficiální trailer k desce „Higher Than Heaven”.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář