Jdi na obsah Jdi na menu

Ellie Goulding vydává velmi očekávané album Brightest Blue

18. 7. 2020

ellie-goulding.jpgEllie Goulding (foto - zdroj: facebook.com)

Včera spatřila světlo světa již čtvrtá studiová deska oblíbené britské zpěvačky Ellie Goulding. Novinka s názvem „Brightest Blue” je rozdělena do dvou částí.

Na albu „Brightest Blue” najdou fanoušci mimo plejády nedávno vydaných singlů, jakými jsou například „Power” či „Worry About Me”, také zbrusu nové skladby, které dosud nebyly ke slyšení. Na nahrávce spolupracovala s autorkou řada skladatelů a producentů jako Tobias Jesso Jr., Starsmith, ILYA, Jim Eliot nebo Patrick Wimberly, kteří spolu dali dohromady desku, jež rozdělili na dvě části. Side A, na níž se producentsky exkluzivně podílela sama Ellie společně s Joem Kearnsem, nese název „Brightest Blue”. Side B se jmenuje „EG.0”.

ellie-goulding_album.jpg

První polovina alba odráží zpěvaččinu zranitelnost a složitý svět, „kde vztahy diktují naše štěstí a zlomená srdce jsou stále nejbolestivější věcí bez ohledu na to, jak moc osvícení jsme,” říká Ellie, která písněmi zrcadlí dospívání a postavení ženy. Oproti tomu druhá polovina desky „zaobaluje mou sebevědomou, odvážnou a neohroženou stránku a obsahuje všechny mé nedávné spolupráce,” komentuje Ellie.