Jdi na obsah Jdi na menu

Ellie Goulding zve songem Still Falling For You na filmový trhák

28. 8. 2016

ellie-goulding-2016.jpgEllie Goulding (foto - zdroj: youtube.com)

Požádat o nazpívání titulní filmové písně Ellie Goulding je v současné době tak trochu sázkou na jistotu. To si nejspíš řekli i producenti nového filmu „Bridget Jones's Baby”, který se do českých kin dostane 15. září pod názvem „Dítě Bridget Jonesové”.

Skladbu „Still Falling For You” napsala zpěvačka Tove Lo, která se podílela i na vzniku hitovky „Love Me Like You Do”. Dalším spolupracovníkem byl švédský skladatel Ilya Salmanzadeh (Jennifer Lopez, Ariana Grande) a chybět nemohl ani producent Shellback, který v poslední době doprovází téměř všechny hudební aktivity Ellie Goulding.

Když sečteme vše výše uvedené, musela logicky vzniknout líbivá píseň, která na první poslech zaujme především nakažlivým refrénem, jež si stejně jako v případě „Love Me Like You Do” bude za čas zpívat každý druhý. Klip pak celou atmosféru perfektně dokresluje. Jednoduchou grafiku za elegantně oblečenou Ellie doplňuje mnoho ukázek z nového filmu, které skvěle fungují jako pozvánka do kina. Prostě opět skvěle odvedená práce.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc