Jdi na obsah Jdi na menu

Emma Smetana tančí na pláži v klipu k nespoutané písni Chase It

9. 6. 2023

emma-smetana.jpgEmma Smetana (foto - zdroj: facebook.com)

Po loňské desce „By Now”, kterou vytvořila se svým partnerem Jordanem Hajem, se Emma Smetana připomíná sólovou tvorbou. Neotřelé beaty DJe NobodyListena se zřejmě dobře osvědčily, a tak singl „Chase It” spoluprodukoval právě on.

V songu se Emma Smetana posluchače táže, zda žije život, který chce, nebo o něm pouze sní. Melancholickou náladu navíc v refrénu podtrhuje saxofon, který byl vysamplován a prohnán různými filtry. Stejně jako v případě dva roky staré skladby „Night Races” se zpěvačce povedlo vykouzlit velmi silnou emoci.

„Tahle písnička se mi v hlavě urodila loni pár dnů před vyprodaným koncertem v pražské Roxy. Odjeli jsme s Jordanem a Kubou alias NobodyListenem na chatu na Moravě a hned první večer jsem nahodila akordy a frázování. Kuba do toho okamžitě hodil beat a Jordy s absolutní samozřejmostí začal zpívat: ‚Is this the life you wanna live? Is it the one you wanted? Is it the one you dream about?’ No a refrén byl na světě,” vzpomíná umělkyně.

A dodává, že nahrávku dokončila mimo území České republiky, kde pořídila i videoklip: „Sloky jsme společně dopilovali o pár týdnů později na Bali, kde jsme taky s Adelou Bellini točili dvě hodiny na pláži a na motorce. Bez make-upu, bez stylingu, prostě jen tak. Protože song je o svobodě, o nespoutanosti, o dívčí a ženské síle,” vysvětluje. K tomu není příliš co dodávat. Povedený snímek doplňuje barevný text ve stylu karaoke.

Novinka, kterou Emma Smetana nejspíš umístí na chystané sólové album, nebude v blízké době jediná. Již brzy ji doplní i duet s Richardem Müllerem, v němž zpívá v češtině.

Text - zdroj: musicserver.cz/David Böhm

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář