Jdi na obsah Jdi na menu

Empire Of The Sun se vracejí v plné síle ve videu k songu Changes

12. 4. 2024

empire-of-the-sun.jpgEmpire Of The Sun (foto: William Barrington-Binns)

Vyslanci z Říše Slunce, tedy Empire Of The Sun, o sobě dávají po osmi letech znovu vědět. Po vydání alba „Two Vines” Luke Steele a Nick Littlemore zmizeli z dohledu, aby se oba mohli věnovat svým sólovým projektům, nyní jsou ale prostřednictvím nového singlu „Changes” zpět.

Australská dvojice, která je známá také svými pestrobarevnými vizuály a warpaintem, se své image ani hudební cesty rozhodně nevzdává. Platí to samozřejmě i o novince, která působí jako nadpozemský kousek elektronického popu, který fanoušci jistě uvítají s otevřenou náručí.

„‚Changes’ představuje pohyblivé písky času. Impéria vznikají a zanikají, ale slunce bude svítit dál. Vstupte ještě jednou do světa, který jsme vytvořili, ponořte se do něj hlouběji a nechejte se odměnit jeho stále se rozšiřujícím příběhem. Každý je zván k prozkoumání nové éry,” zve posluchače Nick Littlemore.

Skladbu, kterou Empire Of The Sun staví na emocích, doprovází klip, který režíroval Michael Maxxis. A dvojice v něm svůj návrat bere opravdu doslova. Video zprvu začíná jako sci-fi, kdy noční oblohu protkne zelený záblesk a k zemi se zřítí mimozemská loď. Vše vidí pouze malá dívka, která se na vlastní pěst vydá na průzkum.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář