Jdi na obsah Jdi na menu

Enter Shikari se podělili o píseň, která se frontmanovi zdála ve snu

24. 2. 2023

enter-shikari.jpgEnter Shikari (foto: Angelika Špicarová)

Enter Shikari se pozvolna chystají na vydání nové desky s názvem „A Kiss For The Whole World”, kterou si budeme moci poslechnout od 21. dubna. Po prvním singlu „(pls) set me on fire” tak nyní do světa vyslali skladbu „It Hurts”.

„‚It Hurts’ se mi zdála ve snu. Doslova. Melodie, akordy a plně zformulovaný refrén byly součástí snu, který mi naštěstí zůstal, když jsem se probudil. Schovával jsem se ve tři ráno pod peřinou a zpíval si písničku do telefonu po boku mé přítelkyně,” svěřil se frontman skupiny Rou Reynolds.

Čerstvý song je o vytrvalosti a o tom, jak je důležité přetvářet neúspěch v cestu k pokroku. Enter Shikari poukazují na to, jak nás společnost učí, že bychom se neměli neúspěchu poddat, zatímco porážka a chyby nám ve skutečnosti mohou poskytnout poznatky, které nám osvětlí cestu vpřed.

Píseň jako by vypadla z jejich počáteční éry, když vydali debutový singl „Mothership”. Hned v úvodu jsou slyšet ženské vokály a následuje typický zvuk téhle britské čtveřice. Vzhledem ke skutečnosti, že se na sedmé řadové desce Enter Shikari chtěli vrátit ke kořenům, to vypadá, že se jim to podařilo.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář