Jdi na obsah Jdi na menu

Éterická zpěvačka Lorde zveřejnila baladu Stoned At The Nail Salon

27. 7. 2021

lorde.jpgLorde (foto - zdroj: wallpapercave.com)

Je to jen něco málo přes měsíc, co Lorde vydala singl „Solar Power”, a už je tu další píseň z připravovaného alba, jež ponese stejný název jako pilotní kousek. Čerstvý song se jmenuje „Stoned At The Nail Salon” a fanoušky dost možná překvapí svou křehkostí.

„Tahle skladba svým způsobem přežvykuje témata stárnutí, usazení se a okamžiků, kdy se ptáte sami sebe, jestli jste v životě udělali ta správná rozhodnutí,” popsala Lorde a dodala: „Myslím, že spousta lidí v mém věku si začne tyhle otázky klást, a mě hodně uklidnilo to, že jsem si je mohla sepsat. Doufám, že výsledek bude souznít i s posluchači.”

A rozhodně na to má. Folková, instrumentačně úsporná balada připomíná tak trochu aktuální tvorbu Taylor Swift, tak trochu Sufjana Stevense a tak trochu vlastně všechny ty melancholické písničkáře a písničkářky. Vypadá to, že následovník úspěšné desky „Melodrama” nabídne mnoho dosud nepoznaných zpěvaččiných tváří.

Dost možná mezi nimi bude i ta rozverná, kterou Lorde ukázala před pár dny v talk show Setha Meyerse při popíjení několika drinků.

Text - zdroj: musicserver.cz/David Věžník