Jdi na obsah Jdi na menu

Finská diva Tarja Turunen mísí v nové skladbě metal s tangem

25. 10. 2022

071---tarja-turunen.jpgTarja Turunen (foto: Angelika Špicarová)

Tarja Turunen po patnácti letech vydávání sólových alb, kterých za tu dobu stihla osm, chystá svou první kolekci toho nejlepšího. Deska „Best Of: Living The Dream” vyjde 2. prosince a obohatí ji mimo jiné i jeden dříve nevydaný song „Eye Of The Storm”. Aktuálně zve bývalá zpěvačka Nightwish k jeho poslechu.

„Konečně nastal ten správný čas tuhle píseň vydat. Má v sobě totiž velice hluboký pocit rozřešení. V životě mě velmi ovlivnily dvě země: Finsko a Argentina, což se ve mně vnitřně bije. V době, kdy skladba vznikla, jsem hledala své místo na tomhle světě, něco, kam můžu patřit,” vysvětluje Tarja a zdůvodňuje tak, proč se v songu prolínají metalové riffy s tóny tanga.

Výběrovka nabídne v základní podobě šestnáct skladeb vybraných přímo Tarjou, mediabook v limitované edici přidá třináct dalších kousků a k tomu ještě dvouhodinový koncertní záznam „Circus Life”. Nejobjemnější bude box set s dalšími devatenácti písněmi navíc.

„Ani po těch letech se mi nechce uvěřit, že vydávám své best of album. Tolik úžasných momentů, jaké jsem prožila… Doufám, že si ho užijete stejně jako já, když jsem ho sestavovala,” vzkazuje umělkyně fanouškům.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář