Jdi na obsah Jdi na menu

Five Finger Death Punch lákají skladbou IOU na nové album

17. 5. 2022

027---five-finger-death-punch.jpgFive Finger Death Punch (foto: Angelika Špicarová)

Americká metalová mašina Five Finger Death Punch konečně zveřejnila datum vydání nové desky. „AfterLife” se dočkáme již brzy, a to 19. srpna. Na co se můžeme těšit? To by mohlo naznačit lyric video k čerstvému songu „IOU”.

„Jedná se o naše deváté album a náš charakteristický zvuk. Stal se svým vlastním ostrovem, naším základním bodem, ze kterého vycházíme a vždy se k němu vracíme. Takže když jsme začínali desku skládat, cítili jsme nadšení z blížících se hudebních dobrodružství. Věděli jsme, že můžeme odplout, jak daleko chceme, cítili jsme svobodu. Vzniklo tak album, jež je mnohem rozmanitější než všechna naše předchozí. Zároveň působí jednotněji, protože Ivan ve svých textech zpracovává jedno téma a spojuje hudební motivy mezi písněmi. Neplánovali jsme koncepční album, ale byli jsme ultra zaměření na znázornění kompletního obrazu, mi tak nějak připadá. Jsme na něj velmi hrdí a stejně netrpěliví jako fanoušci čekající na vydání. Nemůžeme se dočkat, až ho s vámi budeme sdílet,” říká kytarista Zoltan Bathory.

Společně s novou deskou skupina spustí i oficiální fanclub, který bude fungovat jako aplikace pro Androidy i iOS. Příznivci se můžou těšit na skvělé vychytávky, dřívější dostupnost vstupenek a spoustu dalších výhod.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz