Jdi na obsah Jdi na menu

Five Finger Death Punch mají video k songu Ain't My Last Dance

8. 10. 2017

027---five-finger-death-punch.jpgFive Finger Death Punch (foto: Angelika Špicarová)

Americká heavy metalová skupina Five Finger Death Punch zveřejnila povedený videoklip k tracku „Ain't My Last Dance” z alba „Got Your Six”. A za pár týdnů, konkrétně 26. listopadu, potěší i fanoušky v pražském Foru Karlín.

„Ivan maká dost dobře nejen na nových videoklipech. Kapele momentálně tzv. hoří za p*delí, protože vylepšujeme a neustále pracujeme na naší největší scénické show,” prozradil zakládající člen a kytarista Zoltan Bathory.

Dalším krokem totiž bude připravované evropské turné. Opravdový střet titánů Five Finger Death Punch s renomovanými legendami In Flames. Ti společně slibují nejzajímavější koncertní šňůru na přelomu podzimu a zimy. Obě formace lákají na obrovskou show, kterou si nesmíte nechat ujít. Turné startuje začátkem listopadu v Rusku a končí 21. prosince ve Wembley Aréně v Londýně.

„Objížděli jsme evropské festivaly v úžasný čas. Mohutné davy zpívali snad každé slovo z našich textů, a nejen díky tomu máme pocit, že je Evropa pomalu naším druhým domovem. Nemůžeme se dočkat, až to spolu s In Flames rozpálíme. Hlavně je to jedna z mých nejoblíbenějších skupin,” doplnil Zoltan Bathory.

Text - zdroj: ireport.cz/Nicola Bernard