Jdi na obsah Jdi na menu

Future Islands teskní po lásce v milostné baladě Deep in the Night

18. 8. 2023

future-islands.jpgFuture Islands (foto: Frank Hamilton)

Americká synthpopová kapela Future Islands se odjakživa pyšní skutečně kvalitní hudbou. Kvarteto v čele se Samuelem T. Herringem má na svém kontě šest studiových desek. Poslední s názvem „As Long as You Are” vyšla před třemi lety. Nyní skupina představuje novinku „Deep in the Night”.

Samuel T. Herring v ní teskní po své milé, zatímco první tóny se nesou až ve filmovém nádechu čerpajícím v syntezátorech ve stylu osmdesátek.

Skladbu doplňuje černobílý videoklip, který režíroval Albert Birney. Když v něm zrovna nesledujete záběry na Herringa, naskytne se vám pohled na kapelu, která je ovšem zahalena ve stínu.

„Deep in the Night” je první nahrávkou Future Islands od zmíněného alba „As Long as You Are”, když tedy opomeneme předělávku „Last Christmas” od Wham! z roku 2022 a Herringovu výpomoc v dubnovému songu „FaceTime” od Billyho Woodse.

Zpěváka čeká mimo jiné také herecký debut v dramatickém seriálu „The Changeling” na Apple TV+. Premiéru bude mít 8. září. Se skupinou se pak vypraví na britské a evropské turné. U nás čtveřice tentokrát bohužel nevystoupí.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář