Jdi na obsah Jdi na menu

Galantis natočili vtipný videoklip ke skladbě Peanut Butter Jelly

3. 8. 2015

galantis---holy-ship-bahamas-2015.jpgGalantis @ Holy Ship Bahamas 2015

Za švédským elektronickým projektem Galantis stojí Christian Karlsson z Miike Snow a Linus Eklöw, kterého hudební svět zná pod pseudonymem Style Of Eye.

Jejich hit „Runaway (U & I)” je sice již měsíce nejhranějším v evropském éteru, ale kluci se rozhodli malinko podpořit prodej jejich výtečné desky „Pharmacy”, kterou vydali začátkem června, a před pár týdny uvedli do rádií nový singl „Peanut Butter Jelly”. Ten sice již začíná bodovat (momentálně především v severských státech a Austrálii), ale hlavní vlna zájmu by měla přijít až nyní, kdy Galantis zveřejnili vizuál.

Pozor! I když to tak prvních pár sekund nevypadá, jde prozatím o jedno z nejvtipnějších videí letošního roku. Přijměte tedy pozvání do obchodu s potravinami, ve kterém jeden kupující po druhém podlehnou rytmům písně „Peanut Butter Jelly” a začnou divoce a v mnoha případech i dost obskurně tančit v latexových oblečcích. Jejich taneční orgie opravdu velmi pobaví, vyvolají úsměv na tváři i tomu největšímu morousovi a Galantis tímto klipem potvrzují, že v jednoduchosti je prostě krása. Nelze se nezmínit, že i samotný song má opravdu hodně velký koule!

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc