Jdi na obsah Jdi na menu

Godsmack zvou do zákulisí koncertů v klipu k songu Surrender

5. 12. 2022

godsmack.jpgGodsmack (foto: Chris Bradshaw)

Rockeři Godsmack se v únoru rozloučí s fanoušky osmou studiovou deskou. Nedávno se pochlubili energií nabitou ochutnávkou „Surrender” i s doprovodným videem.

Chystané album ponese název „Lighting Up The Sky” a vyjde 24. února 2023 u BMG. Podílel se na něm i Andrew Murdock, který spolupracoval také s dalšími významnými hudebníky a skupinami, jako jsou například Alice Cooper, Linkin Park nebo Avenged Sevenfold.

„Mám rád, když vás deska naprosto sejme. Uvědomil jsem si, že je tu ještě příběh o cestě jednoho člověka, a rozhodl jsem se vyprávět o jeho vzestupech a pádech,” říká frontman Sully Erna o nadcházející řadové nahrávce. „Věřím, že je to příběh, s nímž se na lidské úrovni spojí každý, protože všichni jsme si v životě něčím prošli.”

Novinka zaujímá v tracklistu „Lighting Up The Sky” třetí místo. „‚Surrender’ je o vyčerpání, které můžeme všichni občas cítit ve vztazích z nadbytečných vzájemných bojů. V určitém bodě našeho života se podřizujeme tomu, že necháme stranou, kdo má pravdu a kdo ne, prostě chceme, aby to přestalo. A tak máváme bílou vlajkou,” popisuje Sully Erna.

Ve videoklipu se střídají barevné záběry z koncertů s černobílými prostřihy ze zákulisí. Hned od úvodních tónů jako by se člověk na moment vrátil s kapelou v čase. Ze vší té nostalgie je vám až líto, že se s námi Godsmack loučí.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář