Jdi na obsah Jdi na menu

Grouplove se v novém videu navlékli do obrovského smokingu

4. 4. 2023

grouplove.jpgGrouplove (foto: Brantley Gutierrez)

Grouplove je alternativní kapela původem ze slunné Kalifornie. Svůj debut „Never Trust A Happy Song” vydala už v roce 2011. Písně jako „Colours” nebo „Tongue Tied” si fanoušci zamilovali, druhá zmíněná například vyšla ještě v několika úpravách a remixech.

Před pár dny Grouplove ohlásili šestou studiovou desku „I Want It All Right Now”, jejíž vydání je naplánováno na 7. července u Glassnote Records. Zprávu doprovodili první ochutnávkou v podobě skladby „Hello, All!”, k níž natočili i videoklip. Je příjemné zjistit, že skupina se nevzdává svého charakteristického zvuku, ovlivněného folkem a hudbou 80. let.

Ke svému čerstvému počinu Grouplove uvedli: „Doufáme, že píseň lidi inspiruje k tomu, aby našli hluboké spojení s přáteli, rodinou, uměním a hudbou, místo aby se nechali dusit technologiemi a sociálními médii. V novém klipu jsme pak vidění ve smokingu, který symbolizuje to, jaké to je být v kapele. Někdy radostné a inspirativní, jindy plné výzev.”

Snímek, jenž režíroval Isaac Deitz, začíná záběrem na oko frontmana Chrise Zucconiho, ve kterém se odráží jakýsi transparent. Pak zpěvák uhání v autě noční krajinou, načež narazí na zbývající čtveřici, která silnici blokuje v obřím obleku. Nakonec se k nim přidá a všichni společně jako jeden velký muž pokračují v cestě za svým cílem.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář