Jdi na obsah Jdi na menu

Helena Zeťová přichází po osmi letech s novou písní

19. 12. 2017

helena-zetova_2017.jpgHelena Zeťová (foto - zdroj: facebook.com)

Helena Zeťová vydala v minulé dekádě dvě desky a několik úspěšných singlů. Po účasti v porotě SuperStar se stáhla do ústraní a vystupovala jen na vybraných akcích. Po osmi letech nastal podle ní čas na novou hudbu. Takovou, jakou chce dělat ona sama.

Helenu Zeťovou, která započala svou kariéru ve skupině Black Milk, není třeba dlouze představovat. I přesto, že se nějakou dobu věnovala normálnímu životu v Řecku, fanoušci na ni nezapomněli. A čekání se jim rozhodně vyplatilo. Nový singl „Save me” ukazuje Helenu jako silnou ženu a skvělou zpěvačku.

Ačkoliv se spíš čekalo, že Zeťová přijde s rychlým songem, který bude mít jasný tah na branku, singl „Save me” je poklidný. „Není to tak, že bych teď šla jinou cestou, jenom stárnu. Ta věc ale určitě není usedlá. Je pomalá a citlivá,” přiblížila novinku Helena, která na písni spolupracovala s Ondřejem Brzobohatým a Danielem Hádlem. Její slova nutno potvrdit. Od prvních tónů je jasné, že jde o zpěvaččinu zpověď. Pomalá melodie a úžasný hlas tvoří krásný celek, který si určitě najde své posluchače.

Videoklip může působit jednoduše, ale ke skladbě se skvěle hodí. Helena Zeťová přišla ve správný čas a nic neuspěchala. Dělá hudbu tak, jak ji cítí. Vskutku povedený návrat.

Nové album by mělo vyjít příští rok. Většinu textů napsal americký hudebník Ian Kelosky a Helena Zeťová.

Text - zdroj: ireport.cz/Pavel Vičar