Jdi na obsah Jdi na menu

Hentai Corporation natočili klip k novému singlu We Will Survive

14. 3. 2022

hentai-corporation.jpgHentai Corporation (foto: Roman Černý)

Hentai Corporation hlásí návrat. Společně se slovenskou úderkou ČAD vyrážejí na turné „Covideostop” a mají i nový singl, který směle navazuje na předchozí skladby. Jmenuje se „We Will Survive” a jeho produkce se poprvé ujal Rony Janeček z kapely John Wolfhooker. Výsledek stojí za to.

Samotní členové skupiny o písni říkají: „Pod nátlakem všeobjímajícího temna, rašícího ať už z krvavé války zrůdy strýčka Putlera, pandemie covidu, sračkózní mainstream muziky či reklamy Míši Davida na Penny, se uchylujeme do teplého bahýnka nám příjemného undergroundu.”

Název songu může připomínat titul jedné nejmenované televizní rádoby estrády, kde se spíš intrikuje, než soutěží a hraje fér, v tomto případě je ovšem myšlenka zcela jiná. Novinka se zabývá bojem o přežití na hudebním poli.

„Vypustili jsme ošklivý klip pro ošklivé lidi. Skladba ‚We Will Survive’ je oslavou jedinců, kteří nespadají do středu Gaussovy křivky a přináší světu mokvající originalitu deroucí se z otvorů ošklivého druhu homo sapiens sapiens,” konstatují Hentai Corporation v návaznosti na fakt, že si stále jedou svoje, mimo hlavní proud, drží si svou tvář a tím pádem přežijí všechny trendy.

Doprovodné video vznikalo v botanické zahradě. Členové formace si zde hrají jak na zahradníky, tak na kytky. Květinové vzory nechybějí ani na jejich košilích. Z úsměvů je patrné, že při natáčení panovala dobrá nálada.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková