Jdi na obsah Jdi na menu

Holandští Within Temptation v novém singlu brojí proti válce

6. 6. 2023

within-temptation.jpgSharon den Adel (foto: Angelika Špicarová)

Nizozemští symfonici Within Temptation v čele s půvabnou Sharon den Adel zveřejnili po půl roce nový singl. Podívejte se na odvážné video ke skladbě „Wireless”, které zobrazuje současný válečný konflikt.

Vizualizér k singlu „Wireless” vytvořil Adriano Theel z německého studia Titanfilmmedia. Within Temptation k songu říkají: „Píseň ‚Wireless’ je ohnivá a těžká. Označuje začátek naší nové éry, v níž udržujeme DNA kapely naživu, ale stavíme na moderních riffech, breakdownech a epických sborech. Singl se zaměřuje na ty, kteří hladoví po válce a nepokojích, manipulují a ovládají média. ‚Wireless’ je skladba o vojákovi, který jde do války s přesvědčením, že se jedná o dobrou věc. Je ovlivněný vládou kontrolovanými médii a myslí si, že bude vítán zpět jako zachránce, aby zjistil, že byl jen využitý. Což vede k tomu, že ho lidé vidí jako brutálního dobyvatele, a tak se ocitá na špatné straně. Jeho život i životy mnohých dalších jsou zničeny.”

Within Temptation se v posledních letech zaměřili více na vydávání singlů než alb. Studiová deska „Resist” vyšla v únoru 2019, zatímco poslední singl „The Fire Within” v prosinci 2022.

Text - zdroj: spark-rockmagazine.cz

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář