Jdi na obsah Jdi na menu

Hurts lákají na novou desku písní Ready To Go

3. 9. 2017

hurts_2017.jpgHurts (foto - zdroj: informationhurts.com)

Již koncem září spatří světlo světa očekávané album britského dua Hurts. Jejich v pořadí čtvrtá studiová nahrávka „Desire”, s níž přijedou i do Prahy, bude obsahovat celkem třináct písní a k mání bude digitálně, na CD, černém dvojvinylu nebo deluxe picture disc vinylu.

Poslední měsíce propagovali Theo Hutchcraft a Adam Anderson novou desku singlem „Beautiful Ones”, který zaujal i díky vcelku kontroverznímu videoklipu. Následující týdny převezme tuto úlohu song „Ready To Go”.

Hurts nikdy neměli daleko k taneční hudbě, což před pár lety potvrdili například společným singlem s Calvinem Harrisem a Alessem, ale i tím, že několik jejich úspěšných skladeb dostalo i čistě klubový remix. Novinka „Ready To Go” je však hodně chytlavá a taneční už ve své základní podobě, což umocňuje i zpěvák Theo Hutchcraft, který polovinu doprovodného klipu k písni protančí. Vizuály jsou v případě Hurts samostatnou kapitolou, a i ten nejnovější jistě vyvolá mnoho diskuzí. Pokud nevěříte, hned si klip pusťte a pochopíte.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc