Jdi na obsah Jdi na menu

Hurts mají na kontě další temnou skladbu nazvanou Suffer

26. 6. 2020

021---hurts.jpgHurts (foto: Angelika Špicarová)

Vydání singlu „Voices” naznačilo mnohé. Hurts i nadále pokračují v hledání nového zvuku, zůstávají však také značně potemnělí. Druhá návnada v podobě balady „Suffer” odhaluje další kontury chystané řadové desky, která dostala příznačný název „Faith”.

„Musel jsem se zastavit a na chvíli zcela vypnout, protože jsem nemohl ani přemýšlet, natož se na cokoliv soustředit. Byly i momenty, kdy jsem netušil, co se v blízké budoucnosti vlastně bude dít anebo se ve skutečnosti již stalo. A ani jsem nevěděl, jestli ještě natočíme další album,” shrnuje nelehké období Theo Hutchcraft. Je tedy zjevné, že nahrávka nevznikala zrovna v lehkých podmínkách a témata jednotlivých písní budou dosti hutná. Důkazem budiž i aktuální song „Suffer”. Plyne v pomalejším tempu a světlých chvil v něm skutečně není mnoho.

Zároveň s jeho zveřejněním Hurts prozradili další detaily týkající se páté desky. Vyjde 4. září a bude obsahovat jedenáct skladeb: „Voices”, „Suffer”, „Fractured”, „Slave To Your Love”, „All I Have To Give”, „Liar”, „Somebody”, „Numb”, „Redemption”, „White Horses”, „Darkest Hour”. Album bude možné pořídit hned v několika formátech, včetně sběratelského boxu obsahujícího CD, fotoknížku a speciální sadu tří sedmipalcových singlů.

Text - zdroj: musicserver.cz/Dan Hájek