Jdi na obsah Jdi na menu

Iggy Pop láká na nové studiové album energickou skladbou Frenzy

2. 11. 2022

iggy-pop.jpgIggy Pop (foto - zdroj: facebook.com)

Nestárnoucí punker Iggy Pop je opět ve studiu. Zatím nepojmenovaná deska vyjde na labelu Gold Tooth Records producenta Andrewa Watta ve spolupráci s Atlantic Records. První singl „Frenzy” muzikant představil před pár dny.

Zatím poslední řadové album Iggyho Popa nazvané „Free” spatřilo světlo světa v roce 2019. On sám letos objížděl svět se svým turné, ale kvůli problémům s vízy pro svou koncertní kapelu z Francie nemohl odehrát plánovaný set na kalifornském festivalu Desert Daze. Na začátku příštího roku už ale bude headlinerem přehlídky Destination Chaos v Dominikánské republice.

„Jsem chlapík bez košile, který pořád válí,” uvedl Iggy Pop, kterému je nyní 75 let. „Andrew a Gold Tooth to chápou, a tak jsme udělali desku postaru.” Zmíněný Andrew Watt k tomu ještě dodal: „Tohle album bylo vytvořeno s cílem, aby se dalo hrát tak nahlas, jak jen to půjde.”

Andrew Watt v minulosti spolupracoval s Ozzy Osbournem, Morrisseyem, Post Malonem, Edem Sheeranem či Eddiem Vedderem a jeho Pearl Jam. Ačkoli další podrobnosti nebyly oznámeny, v některých písních prý posluchači budou moci ocenit bubenický skill Chada Smitha z Red Hot Chili Peppers nebo Joshe Klinghoffera.

Text - zdroj: musicserver.cz/Kateřina Spacek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář