Jdi na obsah Jdi na menu

Imagine Dragons výborně přezpívali píseň od Eagles Of Death Metal

27. 12. 2015

011---imagine-dragons.jpgImagine Dragons (foto: Angelika Špicarová)

Americká kapela Imagine Dragons v současné době prezentuje na koncertních pódiích letošní album „Smoke + Mirrors”, s kterým se již 16. ledna zastaví i ve vyprodané pražské O2 Areně. Kromě vlastní produkce se ale čtveřice z Las Vegas čas od času představí i s nějakou zajímavou coververzí notoricky známého songu.

V minulosti to byla například předělávka hitu „Blank Space” od Taylor Swift, „Forever Young” od Alphaville nebo „I'm Gonna Be (500 Miles)” původně natočené od dua The Proclaimers. Jedním z posledních coverů, který Imagine Dragons udělali, je (aktuálně) asi nejznámější píseň od Eagles Of Death Metal.

Song „I Love You All The Time” Eagles Of Death Metal zahráli nedávno i na pařížském koncertě U2 a možná i to bylo důvodem, proč se právě této skladby následně chopili i Imagine Dragons. Jejich verze se může pyšnit skvěle dotaženou produkcí, z které nejvíce vyniká hutný beat a zajímavé elektronické zvuky. Pokud vezmeme v potaz, že jde pouze o jakýsi bonus fanouškům, kterým kapela zároveň prokazuje úctu všem obětem teroristických útoků ve francouzské metropoli, jde opravdu o velmi povedené dílo.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc