Jdi na obsah Jdi na menu

Imagine Dragons zveřejnili výborný klip ke skladbě Next To Me

15. 3. 2018

026---imagine-dragons.jpgImagine Dragons (foto: Angelika Špicarová)

Američtí Imagine Dragons za své poslední album „Evolve” sice nezískali jen pochvalné recenze, deska jde však celosvětově velmi dobře na odbyt, a tak se koncem února do prodeje dostala její reedice. Jediným bonusem je nový singl „Next To Me”, který si hledá cestu v evropském rádiovém éteru, takže nastal čas představit i doprovodné video.

To je ovšem v případě vizuálu „Next To Me” vcelku skromné označení. Tým kolem čtveřice z Las Vegas totiž nechal vzniknout téměř dvanáctiminutovému hudebnímu filmu, v němž se hlavní úlohy ujal sám zpěvák Dan Reynolds. Ten ztvárnil roli nešťastného muže, kterého opouští jeho partnerka, protože ji nedokáže finančně zajistit. Reynolds se tak uchýlí ke zločinu.

Dodejme, že po hudební stránce si píseň sice i nadále ponechává klasický pop rockový sound Imagine Dragons, za nímž stojí britský producent Alex Da Kid, je zde však znát také vliv americké country, který by skupině mohl otevřít vrátka k dalším posluchačům.

Těch má kapela ale i tak dost, což potvrzuje velký zájem o aktuální turné. Pokud jste si mysleli, že v případě Prahy jste již svoji možnost promeškali, opak je pravdou. Včera v pravé poledne začal předprodej druhé vlny lístků na show, která se uskuteční 16. dubna v O2 Areně. Vstupenky jsou k dispozici v síti Ticketportal.

Text - zdroj: musicserver.cz/Jaromír Koc