Jdi na obsah Jdi na menu

IMT Smile a Ben Cristovao mají společný hit s názvem Miesto

21. 4. 2021

imt-smile_ben-cristovao.jpgIvan Tásler a Ben Cristovao (foto - zdroj: facebook.com)

IMT Smile už delší dobu avizují, že se jejich fanoušci mohou v květnu těšit na nové album. Jeho předzvěstí je píseň „Miesto”, na které nejúspěšnější slovenská kapela spolupracovala s oblíbenou tváří české hudební scény Benem Cristovao.

„S Benom sme sa prvýkrát videli asi pred dvomi rokmi na jednom festivale v Čechách, kde nás prišiel pozdraviť do šatne. Už vtedy som mal z toho krátkeho stretnutia veľmi dobrý pocit a napadlo ma, že by raz mohlo dôjsť k nejakému hudobnému spojeniu,” vzpomíná lídr skupiny Ivan Tásler.

„Cítil jsem určitě zodpovědnost, byla to pro mě velká výzva. Věděl jsem, že mi kluci z IMT Smile věří, a i proto jsem si říkal: ‚To dáš. Dej tomu songu co nejvíc!’ Už z té klavírní verze, kterou mi poslal Ivan, bylo jasné, že výsledek bude obrovský,” říká Ben Cristovao.

Jde o nečekané spojení, jež by si málokdo dokázal představit. Hudebně si to však velmi sedlo a na světě je velmi chytlavý song. Díky reggae nádechu je „Miesto” dost možná i budoucí hit tohoto léta.

Za textem o útěku mimo realitu stojí vyhledávaný slovenský autor Vlado Krausz. Ke skladbě vznikl i videoklip, jehož se ujal režisér Róbert Bošeľa. Zachycuje pohodovou atmosféru, která panovala ve studiu při nahrávání.

Text - zdroj: musicserver.cz/Hana Bukáčková